Insalata di Rinforzo

Insalata di Rinforzo
Insalata di Rinforzo może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka marynowania cebuli, czosnek, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj INSALATA TRICOLORE, Insalata Pizzas, oraz Insalata Paesana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużego rondla włożyć 16 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać 2 łyżki soli i różyczki kalafiora i gotować je do miękkości-chrupiące, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Usuń różyczki kalafiora łyżką szczelinową i zanurz je prosto w misce z lodową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wylać połowę wrzącej wody i dodać ocet winny biały, pozostałą sól, nasiona kopru włoskiego i ząbki czosnku. Doprowadzić patelnię z powrotem do wrzenia i dodać seler, cebula, papryka, koper włoski, i całe chiles; gotować przez około 10 minut do miękkości. W ten sam sposób odśwież warzywa, zanurzając je w lodowatej wodzie; gdy są zimne, odcedzić je wraz z różyczkami kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W dużej misce, wymieszać kalafior i inne warzywa z czosnkiem, oliwki i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Ocet i olej ubić do dressingu i zalać sałatką. Doprawić solą i pieprzem i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Połącz wszystko naprawdę dobrze, co najłatwiej zrobić za pomocą rąk. W tym momencie masz marynowaną sałatkę warzywną, która obficie serwuje 8, lub możesz wypchać wszystko do sterylizowanych słoików konserwowych z szeroką szyjką i wlać mieszaninę pół octu i pół oliwy z oliwek, aby przykryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn