Infineon Raceway Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka melasy, czosnku, ketchupu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz The Best Baked Beans.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Stek posypać solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Stek
3
W dużym piecu holenderskim (najlepiej emaliowane żeliwo) na średnim ogniu, renderować boczek, aż dopiero zacznie chrupiące, 6 do 7 minut, mieszając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Wyjąć 1 łyżkę tłuszczu z boczku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
5
Dodać cebulę i jalapenos i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół więcej.
Wytrzyj wnętrze garnka, dodaj zarezerwowaną 1 łyżkę tłuszczu z boczku i, gdy zaczniesz palić, dodaj 1/3 do 1/2 steku i gotuj, mieszając w razie potrzeby, aż zacznie brązowieć, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Wyjąć do miski z warzywami, powtórzyć z pozostałym stekiem.
Po ugotowaniu stek rozpuścić w 1 łyżce octu jabłkowego. Następnie wszystkie warzywa i gotowany stek z powrotem do garnka i dodać fasolę, w tym płyn w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy
Warzywa
Fasola
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Dodać melasę, brązowy cukier, soję i ketchup, i mieszać do połączenia. Doprowadzić do duszenia na małym ogniu, przykryć i gotować przez 2 godziny, mieszając co 20 do 30 minut, aby upewnić się, że dno nie przykleja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Melasa
Płatki Crispix, Rozdrobnione
12
Dodaj więcej octu jabłkowego, kilka łyżek na raz do osobistego smaku i podawać z chrupiącym chlebem.