Infineon Raceway Baked Beans

Infineon Raceway Baked Beans
Infineon Raceway Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka melasy, czosnku, ketchupu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz The Best Baked Beans.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Stek posypać solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
3
W dużym piecu holenderskim (najlepiej emaliowane żeliwo) na średnim ogniu, renderować boczek, aż dopiero zacznie chrupiące, 6 do 7 minut, mieszając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Wyjąć 1 łyżkę tłuszczu z boczku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
5
Dodać cebulę i jalapenos i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
CebulaCebula
6
Dodać czosnek gotować 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Wyjąć wszystko z garnka do małej miski. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
8
Wytrzyj wnętrze garnka, dodaj zarezerwowaną 1 łyżkę tłuszczu z boczku i, gdy zaczniesz palić, dodaj 1/3 do 1/2 steku i gotuj, mieszając w razie potrzeby, aż zacznie brązowieć, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Wyjąć do miski z warzywami, powtórzyć z pozostałym stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Po ugotowaniu stek rozpuścić w 1 łyżce octu jabłkowego. Następnie wszystkie warzywa i gotowany stek z powrotem do garnka i dodać fasolę, w tym płyn w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
WarzywaWarzywa
FasolaFasola
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodać melasę, brązowy cukier, soję i ketchup, i mieszać do połączenia. Doprowadzić do duszenia na małym ogniu, przykryć i gotować przez 2 godziny, mieszając co 20 do 30 minut, aby upewnić się, że dno nie przykleja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
12
Dodaj więcej octu jabłkowego, kilka łyżek na raz do osobistego smaku i podawać z chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn