Indyk z grillową przyprawą Rub
Indyk z grillem przyprawa Rub może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Ta przystawka ma 418 kalorii, 50g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka indyka, pieprzu, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Barbecue Spice Rub, oraz Barbecue Spice Mix.
Instrukcje
Spłukać indyka zimną wodą; osuszyć. Mieszankę przyprawową równomiernie natrzeć na indyka. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Piec indyka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wyjąć indyka z piekarnika.
Odstawić na kilka minut przed rzeźbieniem. W międzyczasie przygotować mieszanki farszu zgodnie z zaleceniami na opakowaniach.