Indyjskie ciasto Budyniowe z kremem Melasowym może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka oleju roślinnego, śmietany, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Indyjski z lodami z gałki muszkatołowej, Ciasto melasowo-piernikowe z kremem Mascarpone, oraz Ciasto melasowo-piernikowe z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Pokryj 9-calową okrągłą patelnię z beztłuszczowym sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Pokryj papier woskowy sprayem do gotowania i odstaw patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąka, proszek do pieczenia, przyprawy i sól w innej misce; dobrze wymieszać i odstawić.Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać 2 łyżki brązowego cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.Delikatnie złóż białka jaj i mieszankę mąki kukurydzianej na przemian w mieszaninę melasy, zaczynając i kończąc na białkach jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Dietetyczna Soda Kremowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Ostudzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu. Poluzuj ciasto z boków patelni, za pomocą wąskiej metalowej szpatułki i odwróć się na stojaku z drutu. Ostrożnie Odklej papier woskowy; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.