Indyjskie Ciasta Na Patelni
Need a deser wegetariański? Indyjskie ciasta na patelni może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki, sody oczyszczonej, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Placki Na Patelni, Torty Z Otrębów, oraz IHOP Griddle Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suche składniki połączyć w średniej misce do mieszania; odstawić.
Połączyć jajko, maślankę i olej; powoli wymieszać z suchymi składnikami.
Dodać mleko do pożądanej konsystencji, lekko mieszając.
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na gorącej, lekko nasmarowanej patelni. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte pęcherzykami, a krawędzie są rumiane.
Podawać placki na ciepło z wołowiną.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier