Indonezyjska Polędwica Wieprzowa

Indonezyjska Polędwica Wieprzowa
Indonezyjska Polędwica wieprzowa wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 249 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, czosnek, konfitury ananasowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indonezyjska Polędwica Wieprzowa, Indonesian Pork Satay, oraz Indonesian Pork Satay.

Instrukcje

1
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
2
Połącz sos sojowy i następne 3 składniki, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
3
Rozłóż mieszankę sosu sojowego na polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Umieścić na stojaku w patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Polędwiczki szczotkowe z konfiturami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
7
Piec 10 dodatkowych minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 160, fastrygowanie często z konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn