Przepis Perfect Veggie Burgers jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 449 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, oliwy z oliwek, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nasz Idealny Wegetariański Burger, Idealna Wegetariańska Przystawka, oraz Doskonałe Hamburgery Z Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj jęczmień zgodnie z zaleceniami etykiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
2
Niech ostygnie całkowicie.
3
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler i szczyptę soli; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 12 do 14 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodać czosnek, 3 łyżki sosu barbecue i marchew; gotować, mieszając, aż mieszanina wyschnie lekko, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
6
Przenieś do robota kuchennego i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
7
Dodać jęczmień, fasolę, bułkę tartą, orzechy włoskie, sos sojowy, białka, pietruszkę i 1/2 łyżeczki soli do robota kuchennego. Pulsuj, aż drobno zmielone kawałki. Formować na sześć 4-calowe szerokości, 1/2-calowe grube paszteciki i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem. Przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, 1 do 4 godzin.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując partiami, gotować paszteciki do złotego koloru, około 6 minut na stronę. W międzyczasie, miejsce bułki, pokrojone bok do góry, na patelni brojlerów i pieczone do tosty, 1 do 2 protokół.