Holly-Jolly Almond Kruche
Holly-Jolly Migdał kruchy może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 949 kalorii, 15g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Holly-Jolly Cupcakes, Holly Jolly Peanut Butter Cookies, oraz Migdałowy Kruchy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masłem dużą blachę do pieczenia; odstawić.
Połączyć cukier i wodę w 3-quart ciężki rondel. Doprowadzić do wrzenia, delikatnie mieszając, aby rozpuścić cukier. Spłucz kryształy po bokach patelni małą szczoteczką zanurzoną w gorącej wodzie. Włóż termometr cukierkowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu; gotować, aż termometr osiągnie 280 stopni, zmywając kryształy od czasu do czasu.
Zmniejszyć ogień do średniej; wymieszać z masłem i migdałami.
Mieszanina krystalizuje, ale nadal gotować, aż mieszanina topi się i termometr rejestruje 306 stopni, często mieszając, aby zmieszać topnienia cukru z cukru krystalizuje. Szybko wlać mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia.
Ochłoń. Po utwardzeniu rozbij na kawałki. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku.