Holiday Punch II

Holiday Punch II
Przepis Holiday Punch II można zrobić w około 10 minut. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten napój ma 54 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 175 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, sok ananasowy, piwo imbirowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wakacyjny Poncz, Wakacyjny Poncz, oraz Wakacyjny Poncz dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym pojemniku wymieszaj cukier, sok żurawinowy, sok ananasowy i ekstrakt z migdałów. Wstaw do lodówki na 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
Sok AnanasowySok Ananasowy
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
CukierCukier
2
Aby podać, wlej mieszaninę soku do miski na poncz. Dodaj piwo imbirowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ginger AleGinger Ale
SokSok
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn