Holiday Cherry Pie
Holiday Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, unbaked deep dish pie crust, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Holiday Cherry Cheese Danish.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W misce wymieszać mąkę, cukier biały, cukier brązowy, gałkę muszkatołową i sól.
Zmiękczone masło pokroić w mieszaninę mąki za pomocą blendera do ciasta, aż będzie kruche; odstawić.
Ciasto pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać nadzienie wiśniowe i cynamon.
Wlać do przygotowanej Skórki ciasta.
Posypać okruchy polewą na cieście, następnie posypać pokrojonymi migdałami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż okruchy lekko rumiane, o 45 protokół.