Holiday Cherry Pie

Holiday Cherry Pie
Holiday Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, unbaked deep dish pie crust, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Holiday Cherry Cheese Danish.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać mąkę, cukier biały, cukier brązowy, gałkę muszkatołową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zmiękczone masło pokroić w mieszaninę mąki za pomocą blendera do ciasta, aż będzie kruche; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ciasto pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wymieszać nadzienie wiśniowe i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
CynamonCynamon
7
Wlać do przygotowanej Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Posypać okruchy polewą na cieście, następnie posypać pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż okruchy lekko rumiane, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn