Chrupiące sosy ziemniaczane (masa) z salsą, kozim serem i on

Chrupiące sosy ziemniaczane (masa) z salsą, kozim serem i on
Przepis Chrupiące sosy ziemniaczane (masa) z salsą, kozim serem i jest gotowy w około 54 minuty i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 18. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać sól, meksykańskie queso añejo, hojne kubki rozdarte liście ziół i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Masa ciasta z Pico de Gallo i kozim serem (bezmięsny poniedziałek), Chrupiący placek ziemniaczany z musem jabłkowym i kozim serem, oraz Chrupiące, pieczone Kliny ziemniaczane z kabaczkiem, soczewicą i kozim serem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W54 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn