Hiszpański " fasola szparagowa

Hiszpański
Przepis Hiszpański " fasolka szparagowa jest gotowa w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Na 74 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jeśli masz cebulę, pieprz cayenne, fasola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przepis ten zachwycił 131 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe po hiszpańsku z Chorizo i pieczonym sosem z czerwonej papryki i zieloną fasolką, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Fasola Hiszpańska Lima.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn