Hiszpańska Nadziewana Papryka

Hiszpańska Nadziewana Papryka
Hiszpańska nadziewana papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Jeśli masz cebulę, płaskie liście pietruszki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Hiszpańska Nadziewana Papryka, Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], oraz Hiszpańska Faszerowana Papryka.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Można spróbować Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Intensywny fioletowy kolor. Aromaty tytoniu, lukrecji i czarnych porzeczek. Pełne z nutami tostów i dojrzałych owoców. Długie i zrównoważone wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn