Herbed Lima Bean Hummus może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 521 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cayenne, ząbki czosnku, fasola baby lima, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herbed Lima Bean Hummus, Hummus Z Fasoli Lima, oraz Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (Lima bean) i squash w mleku kokosowym.
Instrukcje
1
Dusić fasolę, cebula, czosnek, sól, i woda w rondlu 3-quart, pokryte, aż fasola będzie miękka, o 8 protokół. Wymieszać kolendry i pietruszki i odstawić, odkryte, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pietruszka-nać
Czosnek
Fasola
Cebula
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić mieszaninę fasoli na sitku i przenieść do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Sito
3
Dodaj kminek, cayenne, 3 łyżki soku z cytryny, 4 łyżki oleju, koperek i miętę i przecier na gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Mielony Pieprz Cayenne
Kminek
Koper
Mięta
Olej Do Smażenia
4
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając. Doprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny do smaku.