Harissa Przyprawiony Snapper Z Pieczonym Burakiem Salsa & Karmelizowane Ca
Przepis Harissa Spiced Snapper z pieczoną salsą z buraków i karmelizowaną puszką jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 318 kalorii, 2G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cytrynę, miętę, rukolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z wellfed.typepad.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karkówka pieczona w piecu z salsą pomidorowo-Kaparową, Marokańskie hamburgery jagnięce z burakami, czerwoną cebulą i salsą pomarańczową, oraz Bruschettan z pieczonych buraków Lulu na Endywie z karmelizowanymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.