Haricot Vert - Francuska fasolka szparagowa z czosnkiem i pokrojonymi migdałami

Haricot Vert - Francuska fasolka szparagowa z czosnkiem i pokrojonymi migdałami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać fasolka szparagowa fasolka Francuska z czosnkiem i plasterkami migdałów spróbować. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka migdałów, pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana fasolka szparagowa z grillowanymi migdałami, Imbir Czosnek Fasolka Szparagowa, oraz Fasolka Vert Z Szalotką.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn