Hamburgery Zawinięte W Boczek

Hamburgery Zawinięte W Boczek
Hamburgery zawinięte w bekon mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jajko, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hamburgery Zawinięte W Boczek, Hamburgery Zawinięte W Boczek, oraz Grillowany Boczek Zawijany Hamburgery.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W dużej misce, wymieszać ser Cheddar, parmezan, cebula, jajko, ketchup, sos Worcestershire, sól i pieprz. Pokruszyć w mielonej wołowinie i ręcznie wymieszać. Formować na 6 pasztecików i owinąć każdy plasterek boczku. Zabezpieczyć boczek wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser CheddarSer Cheddar
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
BoczekBoczek
CebulaCebula
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieścić paszteciki na grillu, i gotować przez 5 minut na stronie, lub aż dobrze zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usuń wykałaczki przed podaniem na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn