Hamburgery z indyka i kolendry z guacamole
Hamburgery z indyka i kolendry z guacamole wymagają ok. 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 520 kalorii, 30g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.84 za porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 158 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, kolendrę, chilli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 93%. Guacamole Hamburgery Z Indyka, Guacamole Hamburgery Z Indyka, oraz Grillowane Guacamole Indycze Burgery są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszać mielone, sos Worcestershire, bułka tarta, połowa każdej z kolendry i cebuli, i niektóre przyprawy do połączenia. Formować na 4 hamburgery, a następnie schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania.
Aby zrobić guacamole, rozgnieść awokado z pozostałą kolendrą i cebulą, chilli i sok z limonki, i doprawić.
Rozgrzać patelnię lub grilla na gorąco. Rozgnieść rolki, przyciąć bokiem w dół, Przez 1 min, a następnie ogrzać.
Szczotka hamburgery z olejem, aby je trzymać. Gotować przez 7-8 minut z każdej strony, aż zwęglone i gotowane przez. Napełnij rolki z hamburgery, guacamole i peppadews.