Hamburgery Teriyaki
Hamburgery Teriyaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zagęszczony bulion wołowy campbell ' s®, brązowy cukier, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Hamburgery Teriyaki, Hamburgery Teriyaki, oraz Hamburgery Teriyaki.
Instrukcje
Kształt wołowiny do 6 (1/2-cala grubości) hamburgery.
Gotować hamburgery w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż dobrze rumiane po obu stronach.
Wymieszać bulion, sos sojowy, brązowy cukier i imbir na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 5 minut dla średniej lub pożądanej doneness.
Podawać hamburgery i sos na bułki.