Halloween Pajęczyna Pizza
Halloween pajęczyna Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka sera mozzarella, sos do pizzy, pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to 30-minutowa domowa Pizza z Halloweenową pajęczyną, Halloween Layered Spiderweb Dip, oraz Spiderweb Millionaire ' s Shortbread na Halloween.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 14-calowy Okrągły patelnia do pizzy z natryskiem do gotowania. Rozwiń ciasto na patelni do pizzy; kształt na okrągłą do żądanej grubości.
Piec 8 minut. Ułóż pepperoni i 3 łyżki oliwek na skorupie w ciągu 1 cala od krawędzi.
Posypać serem pepperoni i oliwkami. Równomiernie wlać sos do pizzy na skórkę; delikatnie rozprowadzić, aby pokryć polewy.
W małej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść sos Alfredo; uszczelnij torbę.
Odciąć mały kącik torby. Wyciśnij worek, aby mżnąć sos Alfredo w kółko nad sosem do pizzy, zaczynając od zewnętrznej krawędzi w sposób ciągły do środka. Przeciągnij nóż przez sos Alfredo, zaczynając od środka do zewnętrznej krawędzi, zmieniając kierunek z każdym pociągnięciem, aby wyglądać jak pajęczyna.
Posypać pozostałą 1 łyżkę oliwek na wierzchu, aby wyglądać jak pająki.
Piec 8 do 12 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor.
Pokroić w kliny, aby służyć.