Halibut z Sambal Vinaigrette i kremem Wasabi

Halibut z Sambal Vinaigrette i kremem Wasabi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta z Sambal Vinaigrette i kremem Wasabi. Ten przepis służy 4. Na 8,02 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 254 kalorie, 43g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek wasabi, akompaniament: marynowany imbir, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce, Halibut Z Masłem Wasabi, oraz Lody Wasabi (Wasabi Aisu).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Składniki vinaigrette zmiksować w blenderze na gładką masę. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Ubij razem proszek wasabi i wodę, aż będzie gładka, a następnie ubijaj kwaśną śmietaną. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek WasabiProszek Wasabi
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Rybę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
2
Posypać 1 stronę każdego kawałka natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
3
Podgrzej dobrze przyprawioną patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać olej, następnie ryby, parsleyed boki do góry. Ryby Sear aż spody są rumiane, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Odwróć ryby i umieścić patelnię w środku piekarnika. Pieczeń aż tylko gotowane przez, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać ryby, parsowane boki do góry, z łyżką każdego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn