Halibut smażony z papryką

Halibut smażony z papryką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Smażony halibut z papryką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pietruszkę płaską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Halibut Z Czerwoną Papryką I Oliwką, Smażone steki z halibuta z boczkiem, oraz Halibut z oliwą i papryką kuskus.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 2 1/4 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Halibuta posypać równomiernie solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
HalibutHalibut
4
Dodaj rybę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Ostrożnie wyjmij rybę z patelni i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pozostałe 2 1/4 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj szalotki i czosnek na patelnię; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj paprykę i dalej 3 składniki (przez paprykę); smażyć 3 protokół lub do papryki jest miękka. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia99
Magazyn