Halibut Pieczony W Pergaminie Z Kolendrą I Imbirem

Halibut Pieczony W Pergaminie Z Kolendrą I Imbirem
Halibut pieczony w pergaminie z kolendrą i imbirem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Na $9.7 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, sól morską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papier ryżowy można śledzić to danie główne z No Bake Rice Krispies Sowa Cookies jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie, Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie, oraz Łatwy Pergaminowy Halibut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść każdy kawałek halibuta na środku arkusza pergaminu. Sezon lekko z morzem salt.In mała miska, wymieszać pozostałe składniki, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na każdym kawałku halibuta umieścić czubatą łyżkę mieszanki i równomiernie rozprowadzić.Przynieś 2 przeciwieństwa stron pergaminu razem i złożyć. Kontynuuj składanie aż do osiągnięcia ryby. Skręć oba końce pergaminu, aby wyglądał jak opakowanie z twardymi cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
HalibutHalibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Umieścić każdą paczkę na blasze do pieczenia i piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przenieś każdą paczkę na talerz i zachowaj ostrożność podczas otwierania pary będzie bardzo gorąca!

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Magazyn