Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem
Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 332 kalorie, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, masło, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Kopru Włoskiego Ze Skórką Pomarańczową, Śródziemnomorska Kolacja Omlet Z Koprem Włoskim, Oliwkami I Koperkiem, oraz Śródziemnomorska Kolacja omlet z koprem włoskim, oliwkami i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać likier do patelni, gdy ogień jest wyłączony, ponieważ jest bardzo łatwopalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieść patelnię na małym ogniu i pozwól Sambuca zapalić. Pozostawić alkohol do odparowania i gotować na średnim ogniu, aż Likier zacznie karmelizować. W tym momencie zacznie bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj sok z cytryny, płatki czerwonego pieprzu, sól, do smaku, skórkę pomarańczową, oliwki i koperek. Gotować przez kilka minut, a następnie wymieszać łyżeczkę masła, aby sos nabrał kremowości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Skórka Pomarańczowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Koper
(duża Tuba)
4
Filety rybne pokroić na pół i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zalać patelnię saute, na średnim ogniu, z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać filety, od strony skóry w dół. Pozostawić do gotowania przez 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Zdjąć z ognia.
6
Aby służyć: umieścić część sosu koperkowego w środku każdego naczynia i top z 2 kawałki ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.