Halibut pachnący koprem włoskim z Puttanesca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 396 kalorii, 39g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 6,91 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka bazylii, nasion kopru włoskiego, filetów halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Zapiekana Puttanesca z tuńczyka z frytkami z kopru włoskiego, Halibut Puttanesca, oraz Halibut Puttanesca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować orzo, ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Makaron umieścić w misce, wymieszać ze skórką i następnie 4 składniki (przez 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu). Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
11
Wyjąć z ognia; wymieszać z bazylią i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Podziel makaron równomiernie między każdą z 4 płyt; na wierzch po 1 filecie. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki pomidorowej na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.