Gulliver ' s Cream Corn
Gulliver ' s Cream Corn wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, pieprz cayenne, bitej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Gulliver ' s Goblin kropielnica, Krem z pieczonej czerwonej papryki z prażoną słodką kukurydzą i kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową, oraz Lody Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziarna kukurydzy, śmietanę do ubijania, mleko, sól, wzmacniacz smaku, cukier i biały lub pieprz cayenne w dużym garnku. Doprowadzić do powolnego, niskiego wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Dusić przez 5 minut na małym ogniu.
Roztopić masło w kuchence mikrofalowej lub w małym rondlu na małym ogniu.
Ubić mąkę na gładką masę. Wymieszaj z kukurydzą, aż dobrze się wymieszasz. Smacznego!