Gulasz Z Mielonej Wołowiny Na Patelni

Gulasz Z Mielonej Wołowiny Na Patelni
Gulasz z mielonej wołowiny na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 31g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki, yukon gold, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jedna Patelnia Mielonej Wołowiny Stroganoff, Kremowa patelnia z kalafiorem i mieloną wołowiną, oraz Bakłażan Pomidor Mielona Patelnia Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać z solą, pieprzem i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
W małej misce wymieszaj bulion, śmietanę do ubijania i musztardę z trzepaczką do drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MusztardaMusztarda
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj do mieszanki wołowiny. Wymieszać z ziemniakami i marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
WołowinaWołowina
5
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; gotować 15 minut, aż warzywa będą miękkie i sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
6
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn