Łatwy Peasy gulasz z dziczyzny jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 32G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 6,51 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, grzyby, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 161 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 45 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Bułka z masłem pasterskim, oraz Łatwe Peasy Kurczak Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dziczyznę przyprawiamy solą i pieprzem, przekładamy do miski. Wymieszać plastry kiwi i czerwone wino, aż do równomiernego wymieszania. Przykryć i marynować w lodówce na noc.
Odcedzić dziczyznę, zastrzegając marynatę z czerwonego wina. Wybierz kawałki kiwi z dziczyzny i umieść je z marynatą z czerwonego wina. Wyciśnij z dziczyzny jak najwięcej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Dziczyzna
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Umieścić mąki kostki dziczyzny w gorącym oleju, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Kostkę z dziczyzny wyjąć do wolnej kuchenki. Mieszać czosnek, cebula, rozmaryn, i tymianek na patelni, i gotować, aż krawędzie cebuli zaczyna mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
Dziczyzna
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
Wlać ocet balsamiczny i zarezerwowaną marynatę z czerwonego wina. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Potrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
7
Wlać mieszankę cebuli do powolnej kuchenki i wymieszać bulion wołowy, ziemniaki, marchew, pasternak i grzyby, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
8
W razie potrzeby dodaj wodę, aby po prostu przykryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Przykryj powolną kuchenkę i ustaw na niską. Gotować, aż dziczyzna jest łatwo oderwać widelcem i warzywa są miękkie, około 4 godzin. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Dziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami