Gulasz z azjatyckiej wołowiny i kalafiora

Gulasz z azjatyckiej wołowiny i kalafiora
Gulasz z azjatyckiej wołowiny i kalafiora to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz olej roślinny, piernik, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czerwony Pieczony Azjatycki Gulasz Wołowy, Miodowo-sojowa Azjatycka Wołowina z kalafiorem smażony ryż, oraz Szybki gulasz wołowy z puree z kalafiora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzać olej na średnim-wysokim. Brązowe mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać bulion; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WołowinaWołowina
3
Dodaj kalafior, zielony pieprz, sos sojowy, czosnek i korzeń imbiru w razie potrzeby. Przykryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
KalafiorKalafior
ImbirImbir
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
4
Połączyć skrobię kukurydzianą, cukier i wodę. Wymieszać z mieszanką mięsną. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając; gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
MięsoMięso
5
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
Głęboki żółty kolor sugeruje pełną dojrzałość i złożoność. Aromaty pieczonej gruszki, dojrzałego jabłka, nuty świeżych cytrusów i prażonych orzechów są obecne na złożonym i warstwowym nosie. Podniebienie jest bogato teksturowane odsłaniając ananasa, tropikalne owoce i Golden delicious apple. Wykończenie jest długie uzupełnione przez twardą kwasowość, która daje długość wina i ostrość.Połącz to wino z grillowanymi rybami i owocami morza w ogóle.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn