Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z pierogami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1041 kalorii, 72g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 596 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, mąka ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
Cebulę ugotować, dodać czosnek i kminek:
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę, posypać cukrem i gotować, często mieszając, aż cebula będzie rumiana i karmelizowana, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Jeśli cebula w dowolnym momencie wyglądają jak wysychają na patelni, obniżyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać mielony czosnek i mielone tosty kminek i gotować minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1
Posypać słodkimi i pikantnymi paprykami i wrzucić do herbu. Wymieszać z majerankiem, tymiankiem i liściem laurowym. Gotować przez kolejną minutę, aż pachną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Majeranek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2
w pastie pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodaj ocet i czas i deglaze patelni, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać pokrojoną w kostkę wołowinę i posypać solą i pieprzem. Doprowadzić całą mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ciepło do niskiego, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Przykryć i gotować, aż wołowina rozpada się przetargu, o 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
7
Zrobić pierogi: aby przygotować pierogi, ubić razem mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Mąka Tortowa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Połączyć z mlekiem i roztopionym masłem, lekko mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
9
Wrzuć pierogi do gulaszu: po ugotowaniu gulaszu do miękkości w kroku 4, Wrzuć ciasto z kluskami (ubijając) łyżeczki do herbaty do gotującego się gulaszu. Przykryć i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
10
Po przykryciu patelni nie odkrywaj, gdy pierogi gotują! Aby były lekkie i puszyste, muszą parować. Jeśli odkryjesz patelnię, para ucieknie, a pierogi się zagotują.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Po 15 minutach przetestuj pierogi wykałaczką. Jeśli wykałaczka wyjdzie czysta, pierogi są gotowe.
Gulasz w menu? Spróbuj sparować z Rioja, Shiraz i Zweigelt. Chociaż Węgierskie czerwone wino byłoby odpowiednie, poleciliśmy kilka łatwiejszych do znalezienia czerwonych win,które również będą się sprawdzać. La Riojan Alta Vinan Arana Rioja Reserva z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.