Gulasz wołowy z parmezanem biszkoptowym jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz mleko, cebulę perłową, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto wołowe z ziemniaczaną skórką biszkoptową, Dwa ziemniaki wołowe i warzywne ciasto Pot z rozmarynem ciasto biszkoptowe, oraz Gulasz Wołowy Biscuit Pot Pie.
Wymieszaj wołowinę i 1/4 szklanki mieszanki Bisquick, aż wołowina zostanie pokryta. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły Cukrowe
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala