Gulasz wieprzowy w Zielonej salsie

Gulasz wieprzowy w Zielonej salsie
Gulasz wieprzowy w Zielonej salsie wymaga ok. 1 godzina i 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 329 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony kminek, majeranek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Zielony Chili, Gulasz wieprzowo-Zielony Chili, oraz Gulasz Wieprzowy Z Zielonym Chili.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, 1 łyżeczkę soli, pieprz i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść pokrojoną w kostkę wieprzowinę i dobrze wymieszaj, aby pokryć mięso przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Rozgrzać oliwę w dużym, ciężkim piekarniku lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu, aż olej się połyska. Pracując partiami, jeśli to konieczne, umieść mięso na gorącej patelni w jednej warstwie. Smażyć wieprzowinę na patelni, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć wieprzowinę do miski i przykryć, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ugotować i wymieszać cebulę w gorącej patelni na średnim ogniu, dodając więcej oliwy z oliwek, jeśli to konieczne, aż cebula będzie przezroczysta i zacznie brązowieć, o 7 protokół. Odstawić mięso na patelnię i wymieszać z czosnkiem, pomidorami, chiles, majerankiem, posiekaną kolendrą i wodą. Sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj 1 szczyptę soli do smaku. Przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny. Odtłuścić nadmiar tłuszczu z gulaszu przed podaniem w miseczkach, przyozdobione odrobiną kwaśnej śmietany i gałązką kolendry na każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TomatillosTomatillos
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
MajeranekMajeranek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn