Śródziemnomorski gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 382 kalorie, 37g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wina, pietruszka z płaskim liściem, krewetki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Gulasz Rybny Śródziemnomorski, Gulasz Rybny Śródziemnomorski, oraz Gulasz rybny śródziemnomorski z grzankami czosnkowymi dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.