Guinness Glazed Slow Cooker Peklowana Wołowina
Guinness Glazed Slow Cooker Corned Beef może być tylko napojem, którego szukasz. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 324 kalorie, 22g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 14495 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Mieszanka brązowego cukru, sos worcestershire, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina z musztardą Guinnessa, slow cooker Guinness gulasz wołowy, oraz Slow Cooker Guinness Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść peklowaną wołowinę wraz z przyprawami do marynowania, cebulą i czosnkiem w powolnej kuchence / garnku z warstwą tłuszczu na wierzchu, wlej Guinnessa i gotuj na niskim poziomie, aż do przetargu widelcowego, około 8-10 godzin.Odstawić peklowaną wołowinę na bok, odcedzić ciała stałe z Guinnessa i soków, umieścić płyn w dużej patelni sos, dodać brązowy cukier, musztarda, sos Worcestershire, sól i pieprz, doprowadzić do wrzenia zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć o połowę, o 10 protokół.
Wytnij warstwę tłuszczu z peklowanej wołowiny, polej glazurą Guinnessa i piecz w rozgrzanym piekarniku 204°, aż glazura zacznie bulgotać, około 10-15 minut.