Guinness Glazed Slow Cooker Peklowana Wołowina

Guinness Glazed Slow Cooker Peklowana Wołowina
Guinness Glazed Slow Cooker Corned Beef może być tylko napojem, którego szukasz. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 324 kalorie, 22g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 14495 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Mieszanka brązowego cukru, sos worcestershire, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina z musztardą Guinnessa, slow cooker Guinness gulasz wołowy, oraz Slow Cooker Guinness Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść peklowaną wołowinę wraz z przyprawami do marynowania, cebulą i czosnkiem w powolnej kuchence / garnku z warstwą tłuszczu na wierzchu, wlej Guinnessa i gotuj na niskim poziomie, aż do przetargu widelcowego, około 8-10 godzin.Odstawić peklowaną wołowinę na bok, odcedzić ciała stałe z Guinnessa i soków, umieścić płyn w dużej patelni sos, dodać brązowy cukier, musztarda, sos Worcestershire, sól i pieprz, doprowadzić do wrzenia zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
GuinnessGuinness
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wytnij warstwę tłuszczu z peklowanej wołowiny, polej glazurą Guinnessa i piecz w rozgrzanym piekarniku 204°, aż glazura zacznie bulgotać, około 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
GuinnessGuinness
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn