Grzyby faszerowane wołowiną i serem pleśniowym

Grzyby faszerowane wołowiną i serem pleśniowym
Grzyby nadziewane wołowiną i serem pleśniowym wymagają około 50 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 27 kalorii, 2 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 osobom. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga soli, szczypiorku, bułki tartej i mieszanki przypraw do steków. Ten przepis zachwycił 15 osób. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 15%, to danie nie jest takie super. Jeśli szukasz podobnych przepisów, spróbuj grzybów nadziewanych serem pleśniowym, grzybów nadziewanych z porami, serem pleśniowym i orzechami włoskimi oraz grzybów nadziewanych serem pleśniowym z bekonem i orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego
2
Usuń i zachowaj łodygi grzybów. Doprawić kapelusze grzybów solą; odłożyć na bok. Zmiel łodygi, aby uzyskać 1/2 szklanki; odrzucić pozostałe łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake
Mięso MieloneMięso Mielone
żółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałkiżółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałki
3
Połącz mieloną wołowinę, mielone łodygi, ser pleśniowy, bułkę tartą, 3 łyżki szczypiorku i przyprawę do steków. Włóż mieszaninę wołowiny równomiernie do grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
Krakersy I/lub OwoceKrakersy I/lub Owoce
Ser PleśniowySer Pleśniowy
1 Szklanka Sosu Sałatkowego (zalecany: Catalina)1 Szklanka Sosu Sałatkowego (zalecany: Catalina)
1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake
(najlepiej Naturalnie Wychowane)(najlepiej Naturalnie Wychowane)
Propozycja Podania: Spaghetti Lub Twój Ulubiony MakaronPropozycja Podania: Spaghetti Lub Twój Ulubiony Makaron
4
Nadziewane grzyby ułóż na ruszcie w patelni z brojlerami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Piec w piekarniku nagrzanym na 375 stopni F przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego
6
W razie potrzeby posyp dodatkowym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Naturalnie Wychowane)(najlepiej Naturalnie Wychowane)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Nadziewane grzyby można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Z winogron Chardonnay ten brylant łączy w sobie świeżość, treściwość i gładkość. Cremant Brut jest wytrawny i oferuje drobne bąbelki (1,5 miliona/30 minut – policzyliśmy je, ale nie musisz mi wierzyć!), w nosie nuty kwiatowe, na podniebieniu rześkie i owocowe. To wspaniały klasyk na każdą uroczystą okazję.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn