Chrupki z kurczaka i szpinaku
Chrupki z kurczaka i szpinaku wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 393 kalorie, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 35 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, cebula, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Ptysie Szpinakowe, Ptysie Szpinakowe, oraz Chrupki Z Serem Szpinakowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Gotować i mieszać kurczaka, cebula, i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Wymieszać ze szpinakiem. Gotować, często mieszając, aż szpinak jest zmniejszona i kurczak jest lekko rumiane, o 10 więcej minut.
Przenieść mieszaninę do miski i połączyć z serem ricotta, parmezanem i masłem; wymieszać, aż nadzienie będzie kremowe.
Rozwiń ciasto półksiężyc i uszczypnij 2 trójkąty, aby utworzyć prostokąt ciasta; powtórz z pozostałym ciastem, aby utworzyć 12 prostokątów.
Umieść około 1 łyżkę nadzienia kurczaka na środku każdego prostokąta i złóż rogi razem, aby kulki. Ułóż kulki na dużej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zostanie nagrzane, a ptysie będą złocisto brązowe, około 12 minut.