Aniołkowy deser toffi
Deser Angel Toffee zajmuje od początku do końca około 15 minut. Ten przepis służy 8 osobom. Za 3,0 USD za porcję, ten przepis pokrywa 9% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 640 kalorii. Niewiele osób tak naprawdę lubiło ten deser. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup serek śmietankowy, ciasto anielskie, bitą polewę z kartonu i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 27%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Podobne przepisy to Anioł Toffi Deser, Dyniowe Ciasto Toffi Anioł i Ciasto Czekoladowe Anioł Toffi z polewą toffi.
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i mleko na gładką masę. Dodać ubitą polewę. Ułóż kostki ciasta w nienatłuszczonej formie o średnicy 11 cali. x 7 cali danie.
Skropić syropem czekoladowym.
Odłożyć 1 łyżkę kawałków toffi; posyp czekoladę pozostałymi kawałkami toffi.
Na wierzchu rozsmaruj mieszaninę serka śmietankowego.
Posyp pozostałymi kawałkami toffi. Przykryć i schłodzić do momentu podania. Przechowuj resztki w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Deser w menu? Spróbuj połączyć z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "