Masło Kolendrowo-Limonkowe

Masło Kolendrowo-Limonkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Cilantro-Lime Butter spróbować. Ten przepis służy 32. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 56 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z limonki, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cilantro Lime Butter, Kukurydza na kolbie w kolendrze i maśle limonkowym, oraz Kukurydza z masłem Kolendrowo-limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat wszystkie składniki z mikserem elektrycznym ręcznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Łyżka do hermetycznego pojemnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Przechowywać w lodówce co najmniej 30 min. albo do czasu, aż będzie stanowczy.
3
Łyżka 1 Łyżka. mieszaniny masła na każdej 3-uncji. porcja gotowanej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn