Fasolka szparagowa z dressingiem ziołowym

Fasolka szparagowa z dressingiem ziołowym
Fasolka szparagowa z dressingiem ziołowym może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 82 centy za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 164 kalorie, 3 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką fasolkę szparagową, oregano, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to włoska fasolka szparagowa i dressing z karczochów, fasolka szparagowa z czosnkiem i ziołami oraz fasolka szparagowa z ziołami Dijon.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj zieloną cebulę, czosnek, oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól, biały cukier, musztardę, bazylię, oregano, majeranek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Boczku Z Indyka (okPaski Boczku Z Indyka (ok
3 (7-calowe) Płaskie Pieczywo Pita3 (7-calowe) Płaskie Pieczywo Pita
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni
MajeranekMajeranek
1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Szklanka Posiekanych, Obranych Ze Skórki Pomidorów śliwkowych1 Szklanka Posiekanych, Obranych Ze Skórki Pomidorów śliwkowych
Scotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch BonnetScotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
Szynka Wiejska Z Kentucky, Pokrojona W Drobną KostkęSzynka Wiejska Z Kentucky, Pokrojona W Drobną Kostkę
Duże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na PółDuże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Funta Pieczeni Jagnięcej Z Polędwicy Wołowej, Pokrojonej W 1-calową Kostkę1/2 Funta Pieczeni Jagnięcej Z Polędwicy Wołowej, Pokrojonej W 1-calową Kostkę
2
Umieść zieloną fasolkę w koszu do gotowania na parze. Gotuj na parze w średnim rondlu nad wrzącą wodą przez 5 minut lub do pożądanej miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Bardzo Drobny Lub Zwykły Cukier GranulowanyBardzo Drobny Lub Zwykły Cukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Limonkowa żelatyna W ProszkuLimonkowa żelatyna W Proszku
3
Umieść zieloną fasolkę w średnim naczyniu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4
Wlać mieszaninę sosu na fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn