Fasolka szparagowa z dressingiem ziołowym
Fasolka szparagowa z dressingiem ziołowym może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 82 centy za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 164 kalorie, 3 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką fasolkę szparagową, oregano, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to włoska fasolka szparagowa i dressing z karczochów, fasolka szparagowa z czosnkiem i ziołami oraz fasolka szparagowa z ziołami Dijon.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj zieloną cebulę, czosnek, oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól, biały cukier, musztardę, bazylię, oregano, majeranek i pieprz.
Umieść zieloną fasolkę w koszu do gotowania na parze. Gotuj na parze w średnim rondlu nad wrzącą wodą przez 5 minut lub do pożądanej miękkości.
Umieść zieloną fasolkę w średnim naczyniu do serwowania.
Wlać mieszaninę sosu na fasolę.