Karmelizowany Boczek
Karmelizowany bekon może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka grubego wędzonego boczku, pieprzu, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bekonowe hamburgery w / bekon - balsamiczna karmelizowana cebula, Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, oraz Karmelizowany Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Ułóż blachę folią aluminiową (dla łatwego czyszczenia) i umieść na górze stojak do pieczenia drutu.
Połącz brązowy cukier i orzechy pekan w robocie kuchennym i proces, aż pekan są drobno zmielone.
Dodaj sól, pieprz czarny i pieprz cayenne i pulse połączyć.
Dodaj syrop klonowy i puls ponownie zwilżyć okruchy.
Pokrój każdy plasterek boczku na pół w poprzek i ułóż kawałki na stojaku do pieczenia bez dotykania. Za pomocą małej łyżki równomiernie rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan na każdym kawałku boczku, wykorzystując całą mieszaninę.
Piec przez 25 do 30 minut, aż polewa będzie bardzo rumiana, ale nie przypalona. Jeśli jest niedopakowany, boczek nie będzie chrupiący, gdy ostygnie.
Gdy jest gorąco, przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i odstawić do ostygnięcia.
Podawać w temperaturze pokojowej. (Karmelizowany boczek można przygotować na początku dnia i przechowywać w temperaturze pokojowej.)