Gruszki Niebieskie
Pears Blue to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wina, ser, ser śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gruszki z serem pleśniowym i Prosciutto, Warzywa z gruszkami i serem pleśniowym, oraz Sałatka polna z gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wino i cukier w holenderskim piekarniku 20 do 25 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki.
Zdjąć górną trzecią część każdej gruszki i odstawić na bok porcje łodygowe. Gruszki rdzeniowe, przycinane na dolnych końcach, ale nie na dolnych końcach.
Umieścić gruszki, w tym górnej części, w mieszaninie wina; przykryć i dusić na średnim ogniu 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić i ułożyć gruszki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Wymieszać razem serek śmietankowy, ser pleśniowy i orzechy włoskie. Łyżka wymieszać równomiernie w środku gruszek rdzeniowych.
Piec, przykryty, w temperaturze 375 przez 20 minut; odkryć i piec jeszcze 15 minut.
Blaty ułożyć na gruszkach tuż przed podaniem.
* 2 szklanki cydru jabłkowego można zastąpić czerwonym Zinfandelem lub innym słodkim czerwonym winem.