Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem

Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem
Grouper pieczony w liściach bananowca z smakiem pomarańczowo-ananasowym i czerwoną fasolą i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ananasa, liść bananowca, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pieczony Halibut z aromatem bananowo-pomarańczowym, Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grouper: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. natrzyj każdy filet oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zawiń każdy filet w liść bananowca, Styl koperty i umieść szew jednostronnie na blasze do pieczenia. Piecz przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Liście BananowcaLiście Bananowca
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
GrouperGrouper
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść paczki szew bok do góry na talerzu i złożyć z powrotem boki liścia bananowca, aby odsłonić ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Na wierzch ułożyć kilka łyżek smakołyku i udekorować miętą, kolendrą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać cebulę, seler, czosnek i zieloną cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj namoczoną fasolę, kość szynki, liść laurowy, tymianek, czerwoną paprykę i 3 szklanki zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Umieść ryż w dużej misce i dodaj mieszaninę fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać, aby połączyć i złożyć w kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
6
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

1(może być lub przeglądać)sos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli1liść bananowca pokrojony w 4 prostokątyliść bananowca pokrojony w 4 prostokąty1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)1łodygaseler posiekanyseler posiekany1Nowy Meksyk czerwony Chile, tosty na patelni na dużym ogniu przez 20 sekund i zgniecionyNowy Meksyk czerwony Chile, tosty na patelni na dużym ogniu przez 20 sekund i zgnieciony4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekana kolendraPosiekana kolendra4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiryż długoziarnisty, gotowanyryż długoziarnisty, gotowany2(zima)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)11 funt cukinii,sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany4zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana4filetygrouper filety, około 6 uncji każdygrouper filety, około 6 uncji każdy1kość szynkowa lub szynka, około 1 1/2 funtakość szynkowa lub szynka, około 1 1/2 funta11 funt cukinii,1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1limonka, soczystalimonka, soczysta4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekana miętaPosiekana mięta4liście mięty pokrojone w szyfonadęliście mięty pokrojone w szyfonadę2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów6(zima)czysta oliwa z oliwekczysta oliwa z oliwek1DużeCebula hiszpańska, drobno posiekanaCebula hiszpańska, drobno posiekana2pomarańcze, obrane i segmentowanepomarańcze, obrane i segmentowane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży ananas pokrojony w drobną kostkęświeży ananas pokrojony w drobną kostkę227Orzechy dowolne (posiekane)fasola czerwona, namoczona przez noc, osuszona, opłukanafasola czerwona, namoczona przez noc, osuszona, opłukana4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzerwona papryka pokrojona w kostkęCzerwona papryka pokrojona w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula1szczyptaSzczypta płatków czerwonej paprykiSzczypta płatków czerwonej papryki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz2gałązki2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn