Grillowany Łosoś Awokado Pitas
Grillowany łosoś awokado Pitas to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, awokado, ocet ryżowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z grillowaną brzoskwinią i salsą z awokado, Grillowany łosoś z salsą z awokado, oraz Cały 30 Grillowany łosoś z salsą z awokado.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pastę wasabi, sos sojowy, ocet, i majonez. Odstawić.
Łososia posmarować oliwą z oliwek i posypać solą.
Połóż łososia na naoliwionym grillu węglowym na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (450 do 550; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej poziomu grilla tylko 2 do 4 sekund); zamknij pokrywę grilla gazowego. Grilluj od 6 do 8 minut w zależności od grubości, obracając się raz, aż ledwo skończy się (pokrój do testu; miąższ będzie ciemniejszym odcieniem różu w środku).
Wyjąć z grilla i szybko tosty rundy pita na grillu, o 2 minuty, obracając raz.
Łososia pokroić lub pokroić w płatki na 1-in. kostki.
Pociąć rund pita na pół i rozłożyć majonez wasabi na wnętrzności. Każdą połowę pita wypełnij łososiem, awokado, rukolą i pomidorami, dzieląc równo.