Grillowany stek z papryką balsamiczną
Grillowany stek z papryką balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, ząbek czosnku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Grillowana papryka balsamiczna i pieczarki, Grillowany stek z papryką Vinaigrette, oraz Grillowany Stek Balsamiczny.
Instrukcje
Umieść paprykę i cebulę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 10 do 12 minut lub do miękkości. Paprykę pokroić w paski 1/4 cala i pokroić krążki cebuli na pół.
Umieścić w średniej misce, i wrzucić z rozmarynem i następne 3 składniki; odstawić.
Steki posypać równomiernie solą i czarnym pieprzem. Grill 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać mieszankę warzywną ze stekami.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Góra Dzielny Merlot z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 59 dolarów za butelkę.
Góra Dzielny Merlot