Grillowany Placek Gruszkowy

Grillowany Placek Gruszkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj grillowanego gruszki. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 1400 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, bosc, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pikantny Placek Gruszkowy, Gruszka Piernikowa, oraz Pear' n ' Apple Cobbler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średnio wysokiego ciepła i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej plastikowej torebce do zamykania dodaj gruszki i nektar gruszkowy. Zapieczętuj torebkę i marynuj przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar GruszkowyNektar Gruszkowy
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Wyjmij gruszki z marynaty, zachowując marynatę. Grilluj gruszki przez 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść roztopione masło w naczyniu do pieczenia 13 na 9 cali. W średniej misce połącz mieszankę herbatników, cukier i pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia na maśle. Ułóż gruszki na wierzchu. Nie mieszaj gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Wylać zarezerwowaną marynatę na wierzch gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
7
Piec, aż lekko rumiane, o 45 do 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Wyjąć z piekarnika i posypać cukrem cynamonowym i podawać na ciepło z lodami i polewą gruszkową, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Na średniej patelni, na małym ogniu, dodać masło i cukier. Wymieszać do połączenia, następnie dodać gruszki i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Saute szybko, aż ciepłe.
11
Serwuj nad szewcem.
12
Wszystkie składniki wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż gruszki zmiękną i mieszanina zgęstnieje, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Wlać do sterylizowanych słoików i uszczelnić na gorąco.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Stepowe Piwnice wytrawne Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Aromaty zielonego jabłka, limonki, gruszki i kremu waniliowego prowadzą do delikatnego odczucia w ustach z nutami mineralnymi, jabłkiem, skórką cytrynową i rześką kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn