Grillowany Okoń Morski Z Portugalskim Sosem

Grillowany Okoń Morski Z Portugalskim Sosem
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Grillowany okoń morski z portugalskim sosem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 11,78 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3496 kalorii, 38g białka, oraz 313g tłuszczu. Mieszanka cebuli, tymianku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Portugalskie Grillowane krewetki z ostrym sosem, Grillowany bas z sosem vierge, oraz Grillowany okoń morski z tajskim sosem Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.Każdą rybę natrzeć 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść rybę na gorącym grillu i grilluj przez 4 do 5 minut z każdej strony, w zależności od wagi każdej z nich fish.In patelnia saute, podgrzać pozostałą oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, podsmażyć cebulę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj pomidory, czarne oliwki i fasolę fava. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oliwki CzarneOliwki Czarne
Fasola FavaFasola Fava
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Saute przez 2 minuty.Wymieszaj czosnek, anchois, świeże zioła i białe wino. Doprowadzić płyn do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Dusić przez 2 minuty.Złóż masło, łyżkę stołową na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
SardeleSardele
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.Łyżka sosu na środku podłużnego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Połóż rybę bezpośrednio na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)

Składniki

2(może być lub przeglądać)filety z sardeli mielonejfilety z sardeli mielonej2(może być lub przeglądać)filety z sardeli mielonejfilety z sardeli mielonej796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwki czarne pestkoweoliwki czarne pestkowe796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwki czarne pestkoweoliwki czarne pestkowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło pokrojone w łyżkimasło pokrojone w łyżki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło pokrojone w łyżkimasło pokrojone w łyżki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)świeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)świeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)4filetyfilety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 funta każdy (użyłem również łososia)filety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 funta każdy (użyłem również łososia)4filetyfilety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 lb każdy (użyłem również łososia)filety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 lb każdy (użyłem również łososia)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2(zima)drobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2(zima)drobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy4(zima)oliwa z oliwek, we wszystkicholiwa z oliwek, we wszystkich4(zima)oliwa z oliwek , we wszystkicholiwa z oliwek , we wszystkich1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiobrany i posiekany pomidor romaobrany i posiekany pomidor roma1WES E Sztuka języka angielskiego1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego1WES E Sztuka języka angielskiegosól i czarny pieprzsól i czarny pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia50
Magazyn