Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny

Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanego Miso-glazed Black dorsz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na $9.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dorsza, olej canolan, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Miso Glazed Black Cod, Miso Glazed Black Cod, oraz Miso-glazurowany dorsz czarny w bulionie kokosowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn