Grillowany marynowany Broil londyński jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 36g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Marynowany Broil Londyński, Grillowany Marynowany Broil Londyński, oraz Marynowane Grillowane Broil London dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby marynata: w misce, ubij razem składniki marynaty, aż dobrze się połączą. Umieść London broil w dużej plastikowej torebce i zalej ją marynatą. Uszczelnij worek, wyciskając nadmiar powietrza i ustaw w płytkim naczyniu. Marynować mięso, schłodzone, obracając worek raz lub dwa razy, przez 8 godzin.
Wyjąć mięso z marynaty, wyrzucić marynatę i osuszyć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Rozgrzej grill i na olejowanym stojaku ustawionym około 4-cali nad świecącymi węglami, grilluj mięso, obracając każdy raz, 9 do 10 minut z każdej strony, lub aż zarejestruje 125 do 130 stopni, na termometrze do mięsa średnio rzadkiego mięsa. (Alternatywnie mięso może być pieczone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, Julienne
4
Przenieść mięso do deski do krojenia i odstawić 10 minut.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.