Grillowany Grouper z arbuzową salsą

Grillowany Grouper z arbuzową salsą
Grillowany Grouper z arbuzową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka arbuza, oliwy z oliwek, pieprzu jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską, Grillowany Halibut Z Arbuzową Salsą, oraz Marynowany Grillowany Kurczak Z Arbuzową Salsą.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posypać pieprzem i 1/2 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
PieprzPieprz
SólSól
3
Mżawka z 2 łyżkami. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4
Ryba grillowana, przykryta pokrywą grilla, od 3 do 4 minut z każdej strony lub tylko do momentu, gdy ryba zacznie łuszczyć się po szturchnięciu czubkiem ostrego noża i będzie nieprzejrzysta w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
5
Połączyć posiekany arbuz, kolejne 5 składników, a pozostałe 1/2 łyżeczki. sól i 1 łyżka. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
6
Podawać z grillowaną rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn