Grillowany Bażant z sosem Dijon-estragon
Grillowany Bażant z sosem Dijon-estragon wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 700 kalorii, 73g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.88 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet balsamiczny, trybula i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Spróbuj Kurczak z grilla Dijon i estragon, Grillowane Uda Estragon-Dijon, oraz Łosoś z sosem estragonowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz olej, sok i pieprz w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać kawałki bażanta; zamknąć i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając torebkę od czasu do czasu.
Połączyć ocet Szampański, wino, ocet balsamiczny, estragon i trybula; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 4 protokół).
Dodać musztardę i masło, mieszając trzepaczką.
Wyjąć bażanta z worka i wyrzucić marynatę.
Umieścić bażanta na grill rack pokryte sprayem do gotowania; grill 2 1/2 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia, fastrygowanie często z mieszaniny octu.